Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
nebo 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo - 300 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di grano duro
- 100 g di farina di forza (manitoba)
- 2 cucchiaini di sale
Terminare la preparazione
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori perino a fette
- 1 spicchio di aglio a fettine
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 78.9 g
- Tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Pizza Margherita
2h
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min