Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Dough
- 360 g baker's flour, plus extra to dust
- 40 g rye flour
- 2 tsp salt
- 220 g filtered water
- ice cubes (approx. 10)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 994 kJ / 236.7 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 45.1 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 558.3 mg
Alternativní recepty
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Artisan potato bread
2h 5min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Rye seed loaf
28h 10min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 Std. 55 Min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Mother sourdough starter
108h 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min