Rye sourdough baguettes

Rye sourdough baguettes

4.5 22 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 27hod. 20min.
8 portions

Suroviny

Rye starter
  • filtered water
    100 g
  • rye flour
    100 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    100 g
Dough
  • baker's flour plus extra to dust
    360 g
  • rye flour
    40 g
  • salt
    2 tsp
  • filtered water
    220 g
  • ice cubes (approx. 10)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 558.3 mg
Protein 8.1 g
Kalorie 994 kJ / 236.7 kcal
Tuk 1.3 g
Vláknina 5.2 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 45.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...