Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g water
- 20 g brown sugar (see Tips)
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 30 g apple cider vinegar
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g rye flour
- 30 g black cocoa powder (see Tips)
- 1 tsp dried fennel seeds
- 1 ¼ tsp salt
- water, to brush
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 624.1 kJ / 149.2 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 245.3 mg
Alternativní recepty
Rye Bread Rolls- Bürli
12h
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Rustic Sourdough Bread
28h 10 min
Apple Wheat Starter
72h 20 min
Vegan almond dip
5 λεπτ.
Mick's ciabatta rolls
21sa 20 dk
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Mother sourdough starter
108h 20 min
Rye bread rolls
12h
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min