Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 brin de persil frais, lavé et séché
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 1 petit piment rouge frais, épépiné
- 250 g de tomates cerise, coupées en morceaux
- 320 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliolini
- 250 g d'espadon, filets détaillés en cubes (1-2 cm)
- 20 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 1 c. à café de câpres en saumure, égouttées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 min.
Penne aux moules
1u. 5min
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55 Min
Gambas
30 Min
Tagliatelle aux cèpes et au parmesan
40 Min
Espadon, écrasé de pommes de terre
45 min
Flétan à la chinoise
30 Min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40 Min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 min.
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55 Min
Saumon-épinard
25 min.
Lotte vapeur façon tajine
1u. 45min