Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 brin de persil frais, lavé et séché
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 1 petit piment rouge frais, épépiné
- 250 g de tomates cerise, coupées en morceaux
- 320 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliolini
- 250 g d'espadon, filets détaillés en cubes (1-2 cm)
- 20 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 1 c. à café de câpres en saumure, égouttées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine aux moules, ail et brocoli
55min
Penne aux moules
1h 5min
Papillotes marocaines
1h 10 min
Cabillaud en croûte de sel et petits pois (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 1)
1h 45min
Gambas
30 min
Pâtes aux aubergines et à l'espadon
40min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min
Ragoût de langouste
1 godz. 35 min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 Std. 15 Min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40min
Filets de rouget sauce safranée
45min
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1 Std. 15 Min