Tagliolini à l'espadon

Tagliolini à l'espadon

4.3 32 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • 1 brin de persil frais lavé et séché
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 gousse d'ail
  • 2 filets d'anchois à l'huile
  • 1 petit piment rouge frais épépiné
  • 250 g de tomates cerise coupées en morceaux
  • 320 g de pâtes fraîches aux œufs type tagliolini
  • 250 g d'espadon filets détaillés en cubes (1-2 cm)
  • 20 g d'olives noires dénoyautées coupées en morceaux
  • 1 c. à café de câpres en saumure égouttées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 24.6 g
Kalorie 1912 kJ / 457 kcal
Tuk 12.8 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 64.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...