Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 brin de persil frais, lavé et séché
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 1 petit piment rouge frais, épépiné
- 250 g de tomates cerise, coupées en morceaux
- 320 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliolini
- 250 g d'espadon, filets détaillés en cubes (1-2 cm)
- 20 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 1 c. à café de câpres en saumure, égouttées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1h 35 min
Tajine de lotte au citron confit
1h 35 min
Papillotes de moules gingembre et coco
40min
Barbue façon meunière
50min
Penne aux moules
1 godz. 5 min
Salade de calamar au fenouil
1h 30min
Couscous de rouget aux poivrons
30min
Daurade à l'ail
40min
Turbot sauce salsa
40min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40min
Dorades farcies au pesto de coriandre
50min