Saltimboccas de veau

Saltimboccas de veau

3.8 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 500 g d'escalopes de veau très fines
  • sel
  • poivre moulu
  • 8 pruneaux dénoyautés coupés en deux
  • 8 feuilles de sauge fraîche
  • 150 g de mozzarella en fines tranches épongées
  • 500 g d'eau

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 46 g
Kalorie 798 kJ / 189 kcal
Tuk 11 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...