Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'escalopes de veau, très fines
- sel
- poivre moulu
- 8 pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 150 g de mozzarella, en fines tranches épongées
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 798 kJ / 189 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 min
Boulettes de cabillaud et butternut
1h 15 min
Porchetta aux herbes
50 min
Boulettes de poulet, purée de céleri rave
50 min
Œufs brouillés au pesto de menthe
25 min
Osso-buco gremolata à l'orange
1h 15 min
Saint-Jacques, crozets, menthe et sauce tomate
1h 5 min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40 min
Petits flans vapeur de cabillaud à la thaïe
1h 5 min
Poulet à l'aubergine tomates et courgettes
50 min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1h