Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'escalopes de veau, très fines
- sel
- poivre moulu
- 8 pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 150 g de mozzarella, en fines tranches épongées
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 798 kJ / 189 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1 Std.
Poulet à l'aubergine tomates et courgettes
50min
Magret de canard à la cerise
50min
Brochettes de poulet satay, nouilles à l'ananas
45 Min
Poulet à la sauge, légumes à la crème
1 godz. 5 min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1h 20min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 Min
Poulet aux courgettes, au citron et au miel
30 Min
Poulet au citron, fenouil et riz épicé
35min
Poulet vapeur à l'orange, mâche et halloumi
35min
Papillotes de poulet, petits pois et yaourt
35min
Risotto au poulet et aux artichauts
35min