Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'escalopes de veau, très fines
- sel
- poivre moulu
- 8 pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 150 g de mozzarella, en fines tranches épongées
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 798 kJ / 189 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Risotto au poulet et aux artichauts
35min
Porc teriyaki aux pommes
2 Std. 20 Min
Saint-Jacques en papillotes de chou au yaourt
50min
Colin farci et asperges sauce au citron
45min
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1 Std. 20 Min
Boulettes de cabillaud et butternut
1 Std. 15 Min
Tourtes épicées au bœuf et feuilles de brick
45min
Saumon, cresson et fraîcheur de tomate (Eric Robert)
12h
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30min
Osso-buco gremolata à l'orange
1 Std. 15 Min
Bricks de magret de canard aux abricots
55min
Filet mignon farci, pâtes aux champignons
1h 10min