Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla, en mitades
- 1 diente de ajo, pelado
- 15 g de mantequilla sin sal
- 150 g de tocino ahumado rebanado, en pedazos (2.5 cm)
- 480 g de hongos, frescos, en cuartos
- 480 g de muslos de pollo, sin hueso y sin piel, en cubos (5 cm)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 15 g de hongos porcini deshidratados
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 45 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 45 g de harina de trigo
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- ½ cdita de paprika
- 270 g de agua
- perejil fresco, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2143 kJ / 510 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 899 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo
35min
Pollo teriyaki
30 min
Lentejas con res y plátano macho
45 min
Filete de res con almendras
30 min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1h 30min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1h 10min
Ravioles a la napolitana
50min
Arroz Sichuan con carne molida y aceite de chile TM6
1h 5min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1h 40min
Pollo jamaiquino
1 Std. 15 Min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 Std. 20 Min
Estofado de res TM6
4 Std.