Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3467 kJ / 825 kcal
- Protein
- 61.7 g
- Sacharidy
- 31.4 g
- Tuk
- 45.5 g
- Vláknina
- 9.7 g
Alternativní recepty
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50 min.
Mushroom sauce
20 Min
Prawn and saffron risotto
30 min