Zařízení & příslušenství
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
2 portions
Suroviny
White balsamic reduction (see Tips)
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
Lamb rack
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
parsnips peeled and cut into pieces400 g
-
lamb rack well trimmed and cut into two small racks1
-
sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh rosemary4 sprigs
-
garlic cloves3
-
snow peas ends trimmed100 g
-
olive oil20 g
-
Port60 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
61.7 g
Kalorie
3467 kJ /
825 kcal
Tuk
45.5 g
Vláknina
9.7 g
Sacharidy
31.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking for Me and You
70 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min.
Hollandaise sauce
15min.
Chicken cacciatore
50min.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Žádné hodnocení
Cauliflower mash
25min.
Peppercorn sauce
20min.
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min.
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1hod. 15min.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min.
Lamb kleftiko
4hod.