Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3467 kJ / 825 kcal
- Protein
- 61.7 g
- Sacharidy
- 31.4 g
- Tuk
- 45.5 g
- Vláknina
- 9.7 g
Alternativní recepty
Salmon and fennel risotto
30min
Béarnaise sauce
10 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Three meat roulade
2 Std. 5 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Parsnip and bean mash
25min
Peppercorn sauce
20min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min