Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3467 kJ / 825 kcal
- Protein
- 61.7 g
- Sacharidy
- 31.4 g
- Tuk
- 45.5 g
- Vláknina
- 9.7 g
Alternativní recepty
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Prawn and saffron risotto
30min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Layered lamb curry
1h
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Pork fillet with mustard
35 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min