Zařízení & příslušenství
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
2 portions
Suroviny
White balsamic reduction (see Tips)
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
Lamb rack
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
parsnips peeled and cut into pieces400 g
-
lamb rack well trimmed and cut into two small racks1
-
sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh rosemary4 sprigs
-
garlic cloves3
-
snow peas ends trimmed100 g
-
olive oil20 g
-
Port60 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
61.7 g
Kalorie
3467 kJ /
825 kcal
Tuk
45.5 g
Vláknina
9.7 g
Sacharidy
31.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking for Me and You
70 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Pâtè with Riesling
3hod.
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3hod. 25min.
Pork and apple cider stew
1hod. 40min.
Chicken and port pâté
1hod. 30min.
Thai beef salad
1hod. 20min.
Plum sauce
55min.
Guinness beef pies
2hod. 15min.
Meatloaf with onion gravy
1hod. 30min.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1hod. 10min.
Beef and pepper ragu
2hod. 15min.
Layered lamb curry
1hod.
Salmon and fennel risotto
30min.