Lamb rack with port sauce and parsnip purée
TM6 TM5 TM31

Lamb rack with port sauce and parsnip purée

4.1 (12 hodnocení)

Suroviny

White balsamic reduction (see Tips)

  • 1 lemon, zest only, no white pith
  • 500 g white balsamic vinegar
  • 50 g dry sherry
  • 80 g raw sugar
  • 2 dried bay leaves
  • 8 white peppercorns
  • 6 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves

Lamb rack

  • 600 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
  • 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
  • 2 pinches sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 4 sprigs fresh rosemary
  • 3 garlic cloves
  • 100 g snow peas, ends trimmed
  • 20 g olive oil
  • 60 g Port

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3467 kJ / 825 kcal
Protein
61.7 g
Sacharidy
31.4 g
Tuk
45.5 g
Vláknina
9.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty