
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 825 kcal / 3467 kJ
- Protein
- 61.7 g
- Tuk
- 45.5 g
- Sacharidy
- 31.4 g
- Vláknina
- 9.7 g
Alternativní recepty
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Crème brûlée
7hod.
Hollandaise sauce
15min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1hod. 10min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1hod. 30min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Hearty seafood chowder
1hod.
Roasted fennel dip
35min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min
Peppercorn sauce
20min
Scallops with pea purée
25min
Prawn and saffron risotto
30min