Zařízení & příslušenství
Mandarin crème brûlée
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 15min.
8 portions
Suroviny
-
gold strength gelatine leaf1
-
cold water for soaking
-
mandarins zested (finely grated, no white pith) and juiced2
-
white sugar130 g
-
thickened cream600 g
-
vanilla paste1 tsp
-
egg yolks8
-
raw sugar80 - 100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
31.8 mg
Protein
4.6 g
Kalorie
1766.9 kJ /
420.6 kcal
Tuk
32.2 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
31.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cherry clafoutis
1hod. 5min.
Hazelnut Bavarian
6hod. 25min.
Prune jam
55min.
Caesar salad dressing
10min.
Cheese soufflés
30min.
Berry mousse
5hod.
Almond briouats with honey and sesame seeds
1hod.
Mango lassi
5min.
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1hod. 15min.
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3hod.
Hazelnut torte
3hod. 15min.
Pavlova
6hod.