Mandarin crème brûlée

Mandarin crème brûlée

3.0 3 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 4hod. 15min
8 portions

Suroviny

  • gold strength gelatine leaf
    1
  • cold water for soaking
  • mandarins zested (finely grated, no white pith) and juiced
    2
  • white sugar
    130 g
  • thickened cream
    600 g
  • vanilla paste
    1 tsp
  • egg yolks
    8
  • raw sugar
    80 - 100 g

Nutriční hodnoty na 1 portions

Kalorie 420.6 kcal / 1766.9 kJ
Protein 4.6 g
Tuk 32.2 g
Sacharidy 31.1 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 19 g
Sodík 31.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...