Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, for soaking
- 2 mandarins, zested (finely grated, no white pith) and juiced
- 130 g white sugar
- 600 g thickened cream
- 1 tsp vanilla paste
- 8 egg yolks
- 80 - 100 g raw sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1766.9 kJ / 420.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 31.1 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 31.8 mg
Alternativní recepty
Vanilla ice cream
12 Std.
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Cheesecakes in jars
4h
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Saint-Honore
2 godz. 45 min
Sunny gazpacho
25 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10 min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Crème brûlée
7h