
Zařízení & příslušenství
Mandarin crème brûlée
Příprava 15min
Celkový 4hod. 15min
8 portions
Suroviny
-
gold strength gelatine leaf1
-
cold water for soaking
-
mandarins zested (finely grated, no white pith) and juiced2
-
white sugar130 g
-
thickened cream600 g
-
vanilla paste1 tsp
-
egg yolks8
-
raw sugar80 - 100 g
Nutriční hodnoty na 1 portions
Kalorie
420.6 kcal /
1766.9 kJ
Protein
4.6 g
Tuk
32.2 g
Sacharidy
31.1 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
19 g
Sodík
31.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Entertaining with Dani Valent
95 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland