Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, for soaking
- 2 mandarins, zested (finely grated, no white pith) and juiced
- 130 g white sugar
- 600 g thickened cream
- 1 tsp vanilla paste
- 8 egg yolks
- 80 - 100 g raw sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1766.9 kJ / 420.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 31.1 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 31.8 mg
Alternativní recepty
Berry mousse
5h
Fresh pasta dough
1h
Moroccan bundt
1h 20min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Coffee semifreddo
6 Std. 30 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25 min
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Lemon and caper aioli
15 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Crème brûlée
7h