Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, for soaking
- 2 mandarins, zested (finely grated, no white pith) and juiced
- 130 g white sugar
- 600 g thickened cream
- 1 tsp vanilla paste
- 8 egg yolks
- 80 - 100 g raw sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1766.9 kJ / 420.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 31.1 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 31.8 mg
Alternativní recepty
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Almond tuiles
30 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Paris Brest
6 Std. 40 Min
Mango lassi
5min
Rosewater madeleines
30 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Fruity pear mince tarts
2h 30 min
Cheese soufflés
30 min
Peppercorn sauce
20min
Star anise and pistachio kulfi
24 Std. 20 Min
Crème brûlée
7h