Zařízení & příslušenství
Mandarin crème brûlée
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 15min.
8 portions
Suroviny
-
gold strength gelatine leaf1
-
cold water for soaking
-
mandarins zested (finely grated, no white pith) and juiced2
-
white sugar130 g
-
thickened cream600 g
-
vanilla paste1 tsp
-
egg yolks8
-
raw sugar80 - 100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
31.8 mg
Protein
4.6 g
Kalorie
1766.9 kJ /
420.6 kcal
Tuk
32.2 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
31.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Panforte ice cream bombe
48 Std. 25 Min
Chilli lime sauce
5 Min
Crème brûlée
7 Std.
Béarnaise sauce
10 Min
Salted caramel soufflés
35 Min
Steamed coconut custards
45 Min
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Iced puff pastry
40 Min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min