Mandarin crème brûlée

Mandarin crème brûlée

3.5 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 15min.
8 portions

Suroviny

  • gold strength gelatine leaf
    1
  • cold water for soaking
  • mandarins zested (finely grated, no white pith) and juiced
    2
  • white sugar
    130 g
  • thickened cream
    600 g
  • vanilla paste
    1 tsp
  • egg yolks
    8
  • raw sugar
    80 - 100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Sodík 31.8 mg
Protein 4.6 g
Kalorie 1766.9 kJ / 420.6 kcal
Tuk 32.2 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 19 g
Sacharidy 31.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...