Mandarin crème brûlée
TM6 TM5 TM31

Mandarin crème brûlée

3.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 1 gold strength gelatine leaf
  • cold water, for soaking
  • 2 mandarins, zested (finely grated, no white pith) and juiced
  • 130 g white sugar
  • 600 g thickened cream
  • 1 tsp vanilla paste
  • 8 egg yolks
  • 80 - 100 g raw sugar

Nutriční hodnoty
na 1 portions
Kalorie
1766.9 kJ / 420.6 kcal
Protein
4.6 g
Sacharidy
31.1 g
Tuk
32.2 g
Nasycený tuk
19 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
31.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty