Fusilli al pesce spada e mandorle

Fusilli al pesce spada e mandorle

3.9 38 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 cucchiaini rasi di aglio in polvere
  • 1 peperoncino secco piccante sbriciolato a mano
  • 40 g di mandorle tritate in granella
  • 1 cucchiaio di menta secca tritata
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di pesce spada a tocchetti (2 cm circa)
  • 650 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 23.3 g
Kalorie 2083 kJ / 498 kcal
Tuk 20.8 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...