
Zařízení & příslušenství
Pea and lettuce soup with scallops
Příprava 30min
Celkový 45min
8 portions
Suroviny
Dill oil
-
fresh dill leaves only (approx. 60 g)12 sprigs
-
grapeseed oil200 g
Soup
-
eschalots2
-
leek white part only, cut into pieces1
-
cos lettuce cut into pieces120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter50 g
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
frozen peas600 g
-
olive oil60 g
Scallops
-
olive oil1 tbsp
-
scallops roe removed24
-
salt to season
-
fresh ground black pepper to season
-
fresh dill for garnishing, finely chopped3 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portions
Kalorie
312 kcal /
1310.5 kJ
Protein
10.6 g
Tuk
25.7 g
Sacharidy
8.2 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
6.1 g
Sodík
220 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Entertaining with Dani Valent
95 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland