Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dill oil
- 12 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 60 g)
- 200 g grapeseed oil
Soup
- 2 eschalots
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 120 g cos lettuce, cut into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g unsalted butter
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g frozen peas
- 60 g olive oil
Scallops
- 1 tbsp olive oil
- 24 scallops, roe removed
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 3 sprigs fresh dill, for garnishing, finely chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1310.5 kJ / 312 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 25.7 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 220 mg
Alternativní recepty
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Creamed spinach
15min
Curried carrot and ginger soup
40min
Spicy cauliflower soup
20 min
Sunny gazpacho
25 分钟
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Broccoli soup with sage oil
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Zucchini soup
25 分钟