Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dill oil
- 12 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 60 g)
- 200 g grapeseed oil
Soup
- 2 eschalots
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 120 g cos lettuce, cut into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g unsalted butter
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g frozen peas
- 60 g olive oil
Scallops
- 1 tbsp olive oil
- 24 scallops, roe removed
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 3 sprigs fresh dill, for garnishing, finely chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1310.5 kJ / 312 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 25.7 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 220 mg
Alternativní recepty
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Zucchini soup
25 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Cream of mushroom soup
20 Min