Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dill oil
- 12 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 60 g)
- 200 g grapeseed oil
Soup
- 2 eschalots
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 120 g cos lettuce, cut into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g unsalted butter
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g frozen peas
- 60 g olive oil
Scallops
- 1 tbsp olive oil
- 24 scallops, roe removed
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 3 sprigs fresh dill, for garnishing, finely chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1310.5 kJ / 312 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 25.7 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 220 mg
Alternativní recepty
Curried carrot and ginger soup
40min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Sunny gazpacho
25 Min
Broccoli almond soup
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Zucchini soup
25 Min
Broccoli soup with sage oil
30min