Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (5 cm)
- 1 green apple, skin on, cut into quarters
- 100 g cucumber, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tbsp olive oil
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 346.3 kJ / 82.4 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 124.3 mg
Alternativní recepty
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Tuscan bean soup
40 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Beetroot salad
10 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Freekeh salad with pickled avocado
25 godz.
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min