Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (5 cm)
- 1 green apple, skin on, cut into quarters
- 100 g cucumber, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tbsp olive oil
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 346.3 kJ / 82.4 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 124.3 mg
Alternativní recepty
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Colourful quinoa salad
40 Min
Beetroot salad
10 min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Spring frittata
1h 15min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Miso coleslaw
20 min