Zařízení & příslušenství
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
Příprava 15min.
Celkový 50hod. 15min.
8 portions
Suroviny
-
buckwheat groats60 g
-
cold water for soaking
-
fennel bulb trimmed and cut into quarters300 g
-
carrots cut into pieces (4 cm)200 g
-
celery stalk cut into pieces (4 cm)1
-
green apple cored and cut into quarters1
-
lemon juice2 tbsp
-
spring onions/shallots cut into pieces (4 cm)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sumac2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 5 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
slivered almonds20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
65.8 mg
Protein
2.4 g
Kalorie
489.1 kJ /
116.5 kcal
Tuk
6.3 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
10.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Buckwheat
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Miso coleslaw
20 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Curried cauliflower salad
40 Min
Apple and cucumber relish
10 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Crunchy carrot salad
10 Min
Parsnip and bean mash
25 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min