Kompatibilní verze
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g buckwheat groats
- cold water, for soaking
- 300 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 200 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, cored and cut into quarters
- 2 tbsp lemon juice
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (4 cm)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp sumac
- 2 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g slivered almonds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 489.1 kJ / 116.5 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 65.8 mg
Alternativní recepty
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Pear shrub
48hod. 35min
Sauerkraut salad
10min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Fresh fennel salad
10min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Buckwheat and date bliss balls
24hod. 20min
Sauerkraut
168hod. 35min
Rosemary and thyme polenta chips
1h