Kompatibilní verze
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g buckwheat groats
- cold water, for soaking
- 300 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 200 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, cored and cut into quarters
- 2 tbsp lemon juice
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (4 cm)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp sumac
- 2 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g slivered almonds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 489.1 kJ / 116.5 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 65.8 mg
Alternativní recepty
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Smashed pea and bean dip
30min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Freekeh and broad bean salad
2h 30 min
Fresh fennel salad
10 min
Raw cauliflower tabouli
30min
Coriander pesto
5 min
Jewelled quinoa salad
1h 35 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Miso coleslaw
20 min