Zařízení & příslušenství
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
Příprava 15min.
Celkový 50hod. 15min.
8 portions
Suroviny
-
buckwheat groats60 g
-
cold water for soaking
-
fennel bulb trimmed and cut into quarters300 g
-
carrots cut into pieces (4 cm)200 g
-
celery stalk cut into pieces (4 cm)1
-
green apple cored and cut into quarters1
-
lemon juice2 tbsp
-
spring onions/shallots cut into pieces (4 cm)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sumac2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 5 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
slivered almonds20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
65.8 mg
Protein
2.4 g
Kalorie
489.1 kJ /
116.5 kcal
Tuk
6.3 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
10.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Buckwheat
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Carrot and coriander soup
30min.
Curried cauliflower salad
40min.
Thai green broccoli and spinach soup
25min.
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min.
Spiced lentil vegetable soup
1hod. 30min.
Fermented beetroot and apple salsa
72hod.
Sauerkraut salad
10min.
Beetroot salad
10min.
Asparagus and broad bean salad
25min.
Fresh fennel salad
10min.
Miso coleslaw
20min.
Cypriot grain salad
45min.