Kompatibilní verze
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g buckwheat groats
- cold water, for soaking
- 300 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 200 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, cored and cut into quarters
- 2 tbsp lemon juice
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (4 cm)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp sumac
- 2 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g slivered almonds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 489.1 kJ / 116.5 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 65.8 mg
Alternativní recepty
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Hearty seven vegetable soup
30min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 Std. 25 Min
Miso coleslaw
20 min
Hommus
15 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Crunchy carrot salad
10 min
Lentil and mint salad
3h 55min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Fresh fennel salad
10 min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min