Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat

Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat

4.8 11 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50hod. 15min.
8 portions

Suroviny

  • buckwheat groats
    60 g
  • cold water for soaking
  • fennel bulb trimmed and cut into quarters
    300 g
  • carrots cut into pieces (4 cm)
    200 g
  • celery stalk cut into pieces (4 cm)
    1
  • green apple cored and cut into quarters
    1
  • lemon juice
    2 tbsp
  • spring onions/shallots cut into pieces (4 cm)
    2
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • sumac
    2 tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 - 5 sprigs
  • fresh coriander leaves only
    2 sprigs
  • fresh mint leaves only
    2 sprigs
  • salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
  • slivered almonds
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 65.8 mg
Protein 2.4 g
Kalorie 489.1 kJ / 116.5 kcal
Tuk 6.3 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 10.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...