Zařízení & příslušenství
Paneer tikka
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
Greek-style natural yoghurt2 tbsp
-
salt½ tsp
-
tandoori paste (see Tips)2 tbsp
-
paneer cut into pieces (3 cm) (see Tips)250 - 300 g
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
-
cold water for soaking
-
olive oil for brushing
-
garam masala (see Tips), for sprinkling1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
276.6 mg
Protein
2.6 g
Kalorie
683.2 kJ /
162.7 kcal
Tuk
14.2 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sacharidy
6.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Carrot halwa
1hod. 5min.
Achari paneer murgh
1hod. 5min.
Palak Paneer
45min.
Paneer makhani
45min.
Sambhar
1hod. 30min.
Gobi masala
30min.
Kheer
2hod.
Rajma (kidney bean curry)
45min.
Chilli paneer
30min.
Shrikhand (flavoured hung yoghurt)
12hod. 15min.
Baingan ka bharta
1hod. 20min.
Dosa with spiced potato filling
17hod. 40min.