Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g de piñones
- 20 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 600 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2650 kJ / 634 kcal
- Protein
- 86.15 g
- Sacharidy
- 1.01 g
- Tuk
- 31.72 g
- Vláknina
- 2.97 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1h 50 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao mozárabe
50min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 min
Bacalao Club Ranero
1h