Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de aceite de oliva
- 150 g de dados de beicon
- 1 chorizo semicurado (100 g) en rodajas de 5 mm
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de tallos de apio en rodajas de 5 mm
- 300 g de tomate troceado en conserva
- 2 pellizcos de tomillo seco
- 650 g de agua
- 1 pastilla de caldo de ave
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (volitelně)
- 250 g de arroz de grano redondo
- 350 g de carne de pollo sin piel ni huesos, en dados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2054 kJ / 491 kcal
- Protein
- 26.49 g
- Sacharidy
- 36.37 g
- Tuk
- 26.66 g
- Vláknina
- 2.29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con pimentón y crème fraîche
45 min
Jardinera de carne y beicon
45 min
Guiso de judías pintas con arroz
40 Min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45 min
Arroz amarillo con pollo
40 Min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Arroz criollo
45 min
Arroz caldoso con pez espada
40 Min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 min
Solomillo de cerdo con arroz, judías y brócoli
30 min
Arroz a lo pobre
40 Min
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12h 45min