Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de aceitunas verdes sin hueso
- 150 g de agua
- 300 g de filetes de merluza fresca (sin piel ni espinas)
- 8 - 10 cubitos de hielo
- 200 g de aceite de girasol
- 1 huevo
- 20 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de caldo de pescado (frío)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2375 kJ / 567 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 56 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de mango
15 Min
Salmorejo de atún ligero
1h 10min
Gazpacho de hierbabuena
10 Min
Gazpacho
10 Min
Granizado de Bloody Mary
5 Min
Gazpacho de tomate y albahaca
10 Min
Gazpacho de melocotón con tofu
40min
Salmorejo de grana y oro
45 Min
Gazpacho verde
10 Min
Salmorejo de espárragos
10 Min
Ajoblanco
5 Min
Crema de calabaza y membrillo
30 Min