
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 120 g de carotte coupée en tronçons
- 80 - 100 g d'oignon coupé en quatre
- 1 clou de girofle
- 2 gousses d'ail
- 250 g de lentilles vertes sèches
- 400 g de viande de porc à petit salé, coupée en tranches (épaisseur 1,5 cm - long. 6 cm)
- 3 - 4 brins de thym frais
- 2 - 3 branches de romarin frais
- 1 feuille de laurier
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 650 g d'eau froide
- 1 saucisse de Morteau
- moutarde pour servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 857 kcal / 3572 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 58 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
-
Autour des lentilles 15 recept, Francie
-
Basiques - Plats traditionnels 12 recept, Francie
-
Choix des portions - Best of 100 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
Alternativní recepty
Osso-buco
1hod. 20min
Pot-au-feu
1hod. 40min
Chili con carne
1hod. 15min
Blanquette de veau
1hod.
Sauté de veau Marengo
55min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min
Petits pois à la française
45min
Effiloché de canard en parmentier
55min
Rougail saucisse
50min
Cassoulet au confit de canard
1hod. 10min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1hod.