Zařízení & příslušenství
Bílá klobása ve skle
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
6 sklenic
Suroviny
-
300 gramů mletého vepřového masa
-
200 gramů slaniny mleté (viz Tip)
-
150 gramů ledových kostek
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 vrchovatá čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
5 snítek čerstvé petržele jen lístky
-
½ čajové lžičky mletého muškátového květu
-
¼ čajové lžičky mletého zázvoru
-
½ čajové lžičky citrónové kůry jemně nastrouhané
-
1 čajová lžička smažené cibule, sušené, kupované
-
500 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 sklenici
Protein
10 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tuk
54 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí klobásy a salámy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Velikonoční křen s mandlemi
5min.
Roztíratelný sýr
1hod.
Lyonský salám
12hod.
Klasický bratwurst
3hod. 30min.
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min.
Chléb se sýrem a bylinkami
2hod. 45min.
Hovězí mini tartar
10min.
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2hod. 30min.
Indická hořčice
15min.
Taveňák z tvarůžků
35min.
Majonéza
5min.