Zařízení & příslušenství
Classic Swiss Fondue
Příprava 5min.
Celkový 15min.
6 portions
Suroviny
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
39 g
Kalorie
2615 kJ /
625 kcal
Tuk
41 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cheese Please!
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Tuna Tartare
40min.
Risotto with Parmesan Cheese
30min.
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min.
Twice Baked Cheese Soufflés
1hod. 25min.
Simple Turkey Gravy
25min.
Chocolate Fondue
15min.
Caramel Toffees
2hod.
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1hod.
Black Bean Dip
5min.
Lobster Bisque
1hod. 50min.
French Onion Soup
1hod. 10min.
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min.