![Classic Swiss Fondue Classic Swiss Fondue](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BDBD98FD-D555-4AD9-8BF2-421FCC660B16/Derivates/75D06C49-5509-4EA0-8B1A-E707C7D176F3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 7 oz Emmental cheese, remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 21 oz Gruyère cheese, remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided
- 15 oz dry white wine, divided
- 1 oz corn starch (approx. 2 heaping tbsp)
- 1 oz Kirsch (see Tip)
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp sweet paprika
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2615 kJ / 625 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hollandaise Sauce
15 min
Quiche Lorraine
50 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Smoked Chocolate Mousse
45 Min
Meringue Ghosts
12h 25 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Ham and Béchamel Croquettes
9 Std. 50 Min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Marinara Sauce
40 min