
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 7 oz Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 21 oz Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided
- 15 oz dry white wine divided
- 1 oz corn starch (approx. 2 heaping tbsp)
- 1 oz Kirsch (see Tip)
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp sweet paprika
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 625 kcal / 2615 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1hod. 40min
Meatballs with Romesco Sauce
1hod. 40min
Chipotle Salsa
10min
Berry Clafoutis (Anna)
1hod. 35min
Easy Cheese Souffles
1hod.
Chocolate Souffles
50min
Southwest Creamed Corn
25min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
French Onion Soup
1hod. 10min
Lobster Bisque
1hod. 50min
Spinach and Artichoke Dip
20min