Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de aleta de ternera (la parte de la punta) abierta en un filete y salpimentada
- 1 huevo
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 50 - 60 g de pimiento rojo en conserva (en tiras)
- 50 - 60 g de queso en lonchas
- 6 - 7 aceitunas verdes sin hueso
- 1000 g de agua
- 350 g de patatas en trozos
- 150 g de leche
- 15 g de mantequilla
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1996 kJ / 477 kcal
- Protein
- 46.56 g
- Sacharidy
- 5.99 g
- Tuk
- 29.71 g
- Vláknina
- 0.88 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Redondo de ternera asado con verduras
1 godz. 35 min
Carne guisada con fantasmas de patata
1h 30min
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4hod.
Hamburguesa clásica
30min
Calamares en su tinta
1h 5min
Albóndigas en salsa española
55 Min
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
20min
Ragú de cordero con verduras
13h 15min
Solomillo de cerdo a la cerveza
1h
Filetes rusos
1 godz. 10 min
Pimientos rellenos de carne con salsa de tomate al vermut
1h 30min
Albóndigas con salsa de tomate
45 Min