Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de aleta de ternera (la parte de la punta) abierta en un filete y salpimentada
- 1 huevo
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 50 - 60 g de pimiento rojo en conserva (en tiras)
- 50 - 60 g de queso en lonchas
- 6 - 7 aceitunas verdes sin hueso
- 1000 g de agua
- 350 g de patatas en trozos
- 150 g de leche
- 15 g de mantequilla
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1996 kJ / 477 kcal
- Protein
- 46.56 g
- Sacharidy
- 5.99 g
- Tuk
- 29.71 g
- Vláknina
- 0.88 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmitako para dos
30 min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50 min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Cebollas rellenas de beicon y queso
1h 15 min
Crema de patata y puerro con carne (ternera y vegetariana)
45 min
Pollo en pepitoria
45 min
Brochetas de palometa adobada
1h 25 min
Ragú de cordero con verduras
13u. 15min
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1h
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1u. 50min