![Aleta de ternera rellena con puré de patatas Aleta de ternera rellena con puré de patatas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/75152CF2-6DDE-4FA8-958A-983CF5BB2F98/Derivates/90E70870-5EAB-498E-BAF5-047FDF7B1230.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de aleta de ternera (la parte de la punta) abierta en un filete y salpimentada
- 1 huevo
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 50 - 60 g de pimiento rojo en conserva (en tiras)
- 50 - 60 g de queso en lonchas
- 6 - 7 aceitunas verdes sin hueso
- 1000 g de agua
- 350 g de patatas en trozos
- 150 g de leche
- 15 g de mantequilla
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1996 kJ / 477 kcal
- Protein
- 46.56 g
- Sacharidy
- 5.99 g
- Tuk
- 29.71 g
- Vláknina
- 0.88 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Redondo de ternera asado con verduras
1 Std. 35 Min
Salsa bearnesa
15 min
Opereta del mar al cava con croquetones de patata
2h
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Salsa vizcaína
40p
Salsa holandesa
15 min
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5h 30min
Boquerones fritos con gratén de verduras
55 min
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
2h
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1 Std. 40 Min
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Albóndigas con salsa de tomate
45min