Pavo a la sal con "Ajoatao"

Pavo a la sal con "Ajoatao"

4.1 49 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
8 raciones

Suroviny

Pechuga de pavo a la sal y patatas
  • 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
  • 4 - 6 hojas de laurel secas
  • 4 ramitas de romero fresco
  • 4 ramitas de tomillo fresco
  • 1500 - 2000 g de sal gorda
  • 700 g de agua
  • 550 g de patatas con piel, lavadas
Ajo atao
  • 100 - 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 30 g zumo de limón
    30 g de vinagre
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 tarro de verduras variadas encurtidas en vinagre (volitelně)
  • 6 - 12 rebanadas de pan tostado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 974.7 mg
Protein 47.5 g
Kalorie 1904 kJ / 455 kcal
Tuk 20.9 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sacharidy 19.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...