Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut

Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut

4.8 45 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 50min
8 raciones

Suroviny

  • de solomillo de ternera en una pieza (24 cm)
    1400 - 1500 g
Adobo
  • dientes de ajo
    3
  • de pimienta negra en grano
    1 cucharada
  • de extracto de buey (por ej. Bovril®)
    1 ½ cucharadas
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de salvia seca desmenuzada
    1 cucharadita
  • de semillas de hinojo (volitelně)
    1 cucharadita
  • de sal
    ½ cucharada
  • de vermut rojo
    50 g
Salsa de vermut
  • dientes de ajo
    3
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de salvia seca desmenuzada
    1 ½ cucharaditas
  • de vermut rojo
    500 g
  • de extracto de buey
    1 ½ cucharaditas
  • de nata
    300 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 340 kcal / 1423 kJ
Protein 36.5 g
Tuk 20.4 g
Sacharidy 2.4 g
Vláknina 0.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...