Kompatibilní verze
Gratinado de pasta y frutos de mar con bechamel (sin lactosa)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta y frutos de mar
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal gorda
- 300 g de pasta corta seca tipo tiburones, coditos, etc
- 1 cucharada de aceite
- 500 g de pescado y marisco fresco variado limpio en trozos de 2 cm (gambas, mejillones, pescado, calamar, etc.)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
La salsa bechamel sin lactosa
- 25 g de aceite
- 35 g de almendra molida
- 40 g de harina
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 300 g de agua
- 1 cucharadita de cebollino fresco picado (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2236.5 kJ / 529.8 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con salmón ahumado y gambas para dos
30 min
Arroz con atún
25min
Fideuá con caballa
30 min
Risotto de espinacas y gambas
25min
Pasta con guisantes y langostinos
40 min
Arroz con atún, espinacas y judías rojas
25min
Risotto con salmón ahumado
20 min
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1h
Paella mixta (HESTAN CUE)
40 min
Risotto con calabacín y langostinos
55min
Risotto de gambones y calabacín
25min