Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de atún fresco cortado en 4 trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 10 - 12 dientes de ajo sin pelar, machacados
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 500 g de manteca de cerdo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 904 kJ / 216 kcal
- Protein
- 16.63 g
- Sacharidy
- 1.28 g
- Tuk
- 15.18 g
- Vláknina
- 0.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Atún con sabor a Huelva
1j
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 min
Semifrío de plátano con salsa de toffee
2j
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1h 50min
Merengues con mandarinas y nata al azafrán
2h 45 min
Corvina a la roteña
45 Min
Zanahorias baby aliñadas
20 min
Gamba blanca de Huelva cocida
35 Min
Mero en amarillo
45 Min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 menit
Arroz con higaditos de pollo
1j 20 menit
Tocino de cielo
4j 30 menit