Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de atún fresco cortado en 4 trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 10 - 12 dientes de ajo sin pelar, machacados
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 500 g de manteca de cerdo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 904 kJ / 216 kcal
- Protein
- 16.63 g
- Sacharidy
- 1.28 g
- Tuk
- 15.18 g
- Vláknina
- 0.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1u.
Atún con sabor a Huelva
1u.
Gazpachuelo
35min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96 godz. 20 min
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10 min
Mero en amarillo
45min
Cabezada de cerdo con manzanas especiadas
1h 40min
Gamba blanca de Huelva cocida
35min
Lomo de cerdo con tomate
45min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min