![Atún en manteca (Andalucía) Atún en manteca (Andalucía)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DA092F63-7693-4484-B7BB-E54BDD7CB2CC/Derivates/761083E3-C588-40E1-AB4A-18658FF1460D.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de atún fresco cortado en 4 trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 10 - 12 dientes de ajo sin pelar, machacados
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 500 g de manteca de cerdo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 904 kJ / 216 kcal
- Protein
- 16.63 g
- Sacharidy
- 1.28 g
- Tuk
- 15.18 g
- Vláknina
- 0.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1 godz.
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 мин.
Gamba blanca de Huelva cocida
35 min
Salsa cóctel
5min
Zanahorias baby aliñadas
20 Min
Pavo a la sal con "Ajoatao"
1 godz.
Atún con sabor a Huelva
1 godz.
Mero en amarillo
45 min
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25min
Gazpachuelo
35 min
Tocino de cielo
4h 30min