Kompatibilní verze
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocochas confitadas
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla fresca
- 6 cocochas de bacalao frescas desaladas
Escalivada
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de berenjena en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ tomate maduro
- ½ cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 939 kJ / 225 kcal
- Protein
- 6.79 g
- Sacharidy
- 3.38 g
- Tuk
- 20.45 g
- Vláknina
- 1.16 g
Alternativní recepty
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
Crema de anguila ahumada
Žádné hodnocení
Bombones de cherry al pesto
1h
Chupito de melón cantaloupe con jamón
1h 15min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Emulsión de patata con pulpo
50min