Kompatibilní verze
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocochas confitadas
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla fresca
- 6 cocochas de bacalao frescas desaladas
Escalivada
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de berenjena en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ tomate maduro
- ½ cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 939 kJ / 225 kcal
- Protein
- 6.79 g
- Sacharidy
- 3.38 g
- Tuk
- 20.45 g
- Vláknina
- 1.16 g
Alternativní recepty
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Langostinos al romesco
15min
Piruletas de parmesano y jamón
1 Std.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1 Std.
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Tostas con bombón de salmón
2h 30min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 Min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10min
Crema con rape y gambas
30 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min