Kompatibilní verze
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocochas confitadas
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla fresca
- 6 cocochas de bacalao frescas desaladas
Escalivada
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de berenjena en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ tomate maduro
- ½ cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 939 kJ / 225 kcal
- Protein
- 6.79 g
- Sacharidy
- 3.38 g
- Tuk
- 20.45 g
- Vláknina
- 1.16 g
Alternativní recepty
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6 Std. 20 Min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50 Min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 Min
Berberechos al vapor con lima
20 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Canelones con ceps al foie
2 godz. 50 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min