Kompatibilní verze
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Black olive sauce
- 200 g pitted black olives
- 40 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g pickled capers, drained
- 10 g lemon juice
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 pinches salt
Lettuce cream soup and steamed broccoli
- 80 g onions, cut into halves, or eschalots, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 600 g broccoli, cut into florets (5 cm)
- 2 pinches salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 600 g water
- 200 g lamb's lettuce (see Tips)
- 80 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sugar
- ½ tsp lemon juice
- ¼ tsp Worcestershire sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Ratatouille
40 Min
Zucchini soup
25 Min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Cucumber soup with prawn skewers
Žádné hodnocení
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 godz.
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5 min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Yoghurt dressing
10 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 Min
Green goodness soup
10 min