Kompatibilní verze
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Black olive sauce
- 200 g pitted black olives
- 40 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g pickled capers, drained
- 10 g lemon juice
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 pinches salt
Lettuce cream soup and steamed broccoli
- 80 g onions, cut into halves, or eschalots, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 600 g broccoli, cut into florets (5 cm)
- 2 pinches salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 600 g water
- 200 g lamb's lettuce (see Tips)
- 80 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sugar
- ½ tsp lemon juice
- ¼ tsp Worcestershire sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Salmon and fennel risotto
30 min
Carrot and coriander soup
30 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Revithia (chickpea soup)
24hod. 40min
Creamed spinach
15min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Broccoli almond soup
30 min
Zucchini soup
25 min
Broccoli soup with sage oil
30 min