Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 200 g carrots, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g apples, cored and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 600 g sauerkraut (see Tips)
- 1 orange, juice only (optional)
- 2 tsp grapeseed oil
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tbsp chia seeds (optional)
- 2 tbsp sunflower seeds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 604 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1296.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 Std.
Mediterranean capsicums
2h
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Spring greens with grapefruit
30 min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Obatzter (cheese spread)
10 Min
Sauerkraut soup
50 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min