Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 125 g di farina tipo 00
- burro q.b.
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 30 g di acqua
Clafoutis alle ciliegie
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- zucchero q.b.
- 30 g di farina tipo 00, setacciata
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 150 g di latte
- 150 g di panna (35% di grassi)
- 1 tuorlo
- 2 uova
- 400 g di ciliegie, senza nocciolo (peso lordo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1448 kJ / 346 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Torta di pere al doppio zenzero
2h
Torta di pane
1 godz. 20 min
Torta Palpiton
1 godz. 30 min
Rotolo ai fichi
2h 25min
Torta ricotta e fichi
10 godz. 30 min
Crumble di albicocche (senza glutine)
45 min
Plumcake ai marroni
1h
Torta rovesciata alle pesche
1h 5min
Clafoutis ai frutti di bosco
1h 35 min.
Torta di marzapane (Simnel Cake)
3h
Salsa ai fichi, zenzero e sciroppo d'acero
40 min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 min