Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesche al forno
- 4 pesche mature, denocciolate, a metà
- 50 g di mandorle
- 25 g di zucchero
Meringhe
- 3 albumi
- 140 g di zucchero semolato
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1253 kJ / 299 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabaione
15 Min
Piccole lemon meringue pie
2h 35min
Lemon meringue pie
3h
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 Min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 Std. 15 Min
Blanc manger
7 Std.
Crema inglese
15 Min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4 Std. 30 Min
Crumble di mele e ciliegie
1 godz.
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Crostata meringata all'arancia
30 Min