Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almôndegas
- Azeite q.b. p/ untar
- 100 g sobras de pão cortado em pedaços
- 10 g manjericão fresco, só as folhas
- 4 dentes de alho
- 500 g peito de frango cortado em pedaços, semicongelado (3 horas)
- 1 c. chá de sal
- 100 g cebola roxa cortada em pedaços
- 15 g molho inglês
Massa
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 400 g massa tipo tagliatelle
- 35 g azeite
- 100 g cebola roxa cortada em pedaços
- 300 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 20 g concentrado de tomate
- 1 c. chá de paprika
- 1 pitada de pimenta
- 5 g salsa só as folhas, mais q.b. picada p/ polvilhar
- 30 g whisky
- 100 g crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 516 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Penne com frango e béchamel carilado
45min
Almôndegas de frango
45min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50min
Almôndegas com molho de tomate
40min
Frango a vapor com arroz de ervilhas
50min
Penne de frango caprese
35min
Gratinado de bolonhesa
1h
Almôndegas de frango e salsichas frescas com fettuccini
1 Std. 15 Min
Massa com frango no forno
1h
Almôndegas de frango com molho de tomate e esparguete
1h
Strogonoff de vitela e espinafres com massa
1h 10min
Strogonoff
35min