Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de ruibarbo en trozos de aprox. 2 cm
- 50 g de zumo de naranja recién exprimido
- 70 g de azúcar
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- ¼ lámina de masa de hojaldre
- ½ cucharadita de canela molida
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 3 yogures griegos (375 g)
- ½ cucharadita de piel de naranja rallada (para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 995 kJ / 238 kcal
- Protein
- 4.37 g
- Sacharidy
- 25.65 g
- Tuk
- 12.73 g
- Vláknina
- 1.26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Curry verde con berenjenas
30 min
Puré de manzana
20min
Jalea de ruibarbo, jengibre y clavo
45min
Flan de ricota, cebolla y salvia
1u.
Baharat turco - Oriente Próximo
15min
Strudel de manzana
1 Std. 20 Min
Muesli fresco
5min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10 Min
Tostadas con queso de cabra, compota de frutas y granola
50min
Salsa vizcaína
40min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 Min