Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 10 tiras de piel de limón
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 2 dientes de ajo
- 2 chalotas
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 700 g de caldo de ave hirviendo
- 40 g de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 30 g de nata
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1676 kJ / 401 kcal
- Protein
- 10.89 g
- Sacharidy
- 61.86 g
- Tuk
- 12.09 g
- Vláknina
- 2.38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 Min
Risotto
30 Min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45 Min
Risotto de queso azul y espinacas
20 Min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 Min
Risotto affumicato
30 Min
Arroz con champiñones Portobello
30 Min
Risotto al vino tinto
25 Min
Risotto con salmón ahumado
20 Min
Risotto a la milanesa
30 Min
Risotto de parmesano y tomates secos
35 Min
Risotto cuatro quesos
25 Min