Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cebolla en trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de mantequilla
- 320 g de arroz de grano redondo
- 700 g de agua
-
1
cucharadita de sal
nebo 1 cucharadita colmada de concentrado de caldo de verduras casero -
100
g de queso crescenza en trozos pequeños
nebo 100 g de queso tetilla en trozos pequeños - 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 ramillete de mejorana fresca (solo las hojitas)
- 6 - 8 tiras de piel de limón ralladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 11.16 g
- Sacharidy
- 61.88 g
- Tuk
- 18.38 g
- Vláknina
- 1.75 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con espárragos y chirlas
45 min
Risotto
30 min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min
Pappardelle con rúcula y requesón
1h
Risotto a la milanesa
30 min
Risotto al vino tinto
25 min
Risotto de queso azul y espinacas
20 min
Risotto cuatro quesos
25 min
Risotto con salmón ahumado
20 min
Risotto al limón
25 min
Risotto affumicato
30 min
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30 min