Zařízení & příslušenství
Thajské nudle s červeným kari a paprikami
Příprava 20min.
Celkový 25min.
2 porce
Suroviny
-
10 gramů čerstvého koriandru pro servírování
-
30 gramů kokosového oleje
-
200 gramů paprik červených a žlutých, na proužky (5 mm), poté napůl
-
100 gramů hrášku, mraženého100 gramů mangetoutu podélně napůl
-
70 gramů červené kari pasty
-
400 gramů kokosového mléka
-
300 gramů čínských nudlí sušených, namočených na 5 min. v horké vodě
-
2 polévkové lžíce sezamových semínek
-
10 - 20 gramů sójové omáčky
-
10 gramů limetkové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
25 g
Kalorie
4048 kJ /
968 kcal
Tuk
38.5 g
Sacharidy
130.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Večeře raz dva
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pad thai
45 Min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 Min
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30 Min
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45 Min
Gratinovaná dýně s mrkví
50 Min
Kuřecí Pad Thai
20 Min
Palak Paneer
45 Min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30 Min
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1 Std.
Kokosový Dhal
20 Min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 Min
Indický čočkový dahl
30 Min