Thajské nudle s červeným kari a paprikami
TM5 TM6

Thajské nudle s červeným kari a paprikami

4.0 (29 hodnocení)

Suroviny

  • 10 gramů čerstvého koriandru, pro servírování
  • 30 gramů kokosového oleje
  • 200 gramů paprik, červených a žlutých, na proužky (5 mm), poté napůl
  • 100 gramů mangetoutu, podélně napůl
    nebo 100 gramů hrášku, mraženého
  • 70 gramů červené kari pasty
  • 400 gramů kokosového mléka
  • 300 gramů čínských nudlí, sušených, namočených na 5 min. v horké vodě
  • 2 polévkové lžíce sezamových semínek
  • 10 - 20 gramů sójové omáčky
  • 10 gramů limetkové šťávy

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
4048 kJ / 968 kcal
Protein
25 g
Sacharidy
130.3 g
Tuk
38.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty