
Zařízení & příslušenství
Thajské nudle s červeným kari a paprikami
Příprava 20min.
Celkový 25min.
2 porce
Suroviny
-
10 gramů čerstvého koriandru pro servírování
-
30 gramů kokosového oleje
-
200 gramů paprik červených a žlutých, na proužky (5 mm), poté napůl
-
100 gramů mangetoutu podélně napůl
-
70 gramů červené kari pasty
-
400 gramů kokosového mléka
-
300 gramů čínských nudlí sušených, namočených na 5 min. v horké vodě
-
2 polévkové lžíce sezamových semínek
-
10 - 20 gramů sójové omáčky
-
10 gramů limetkové šťávy
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
968 kcal /
4048 kJ
Protein
25 g
Tuk
38.5 g
Sacharidy
130.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Večeře raz dva
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1hod. 20min
Kuřecí Pad Thai
20min
Batátové lívance s chilli salsou
40min
Gratinovaná dýně s mrkví
50min
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35min
Placky s bylinkovým máslem
35min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min
Pad thai
45min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Kokosový Dhal
20min
Marocké kuřecí maso s kuskusem
45min
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1hod.