Zařízení & příslušenství
Thajské nudle s červeným kari a paprikami
Příprava 20min.
Celkový 25min.
2 porce
Suroviny
-
10 gramů čerstvého koriandru pro servírování
-
30 gramů kokosového oleje
-
200 gramů paprik červených a žlutých, na proužky (5 mm), poté napůl
-
100 gramů hrášku, mraženého100 gramů mangetoutu podélně napůl
-
70 gramů červené kari pasty
-
400 gramů kokosového mléka
-
300 gramů čínských nudlí sušených, namočených na 5 min. v horké vodě
-
2 polévkové lžíce sezamových semínek
-
10 - 20 gramů sójové omáčky
-
10 gramů limetkové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
25 g
Kalorie
4048 kJ /
968 kcal
Tuk
38.5 g
Sacharidy
130.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Večeře raz dva
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45min.
Velikonoční mrkvovo-sýrový dip
15min.
Korma s mořskými plody
40min.
Karibské kari
45min.
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35min.
Kari ze špičatého zelí
35min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Veganské lilkové massaman kari
50min.
Fakes moutzentra (kyperská čočka s rýží)
45min.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min.
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min.
Mexický quinoa salát
30min.