Zařízení & příslušenství
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 porce
Suroviny
-
1 - 2 centimetry čerstvého zázvoru oloupaného
-
pomerančová kůra, strouhaná z ½ pomeranče
-
50 gramů cibule napůl
-
150 gramů dýně oloupané, na kousky (3-4 cm)
-
150 gramů mrkve oloupané, na kousky (3-4 cm)
-
20 gramů másla
-
1 - 2 špetky soli podle chuti
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře podle chuti
-
80 gramů vody
-
½ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)½ čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2.5 g
Kalorie
572 kJ /
136 kcal
Tuk
7.5 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ty a já
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
RAW pomerančový dort s mandlemi
1sa 40 dk
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15 dk
Zeleninový vývar se zázvorem
4sa 15 dk
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40 dk
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35 dk
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1sa
Fermentovaná červená pšenice a houby
Değerlendirme yok
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 dk
Hrušky v páře s kořeněnou čokoládovou polevou
40 dk
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 dk
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50 dk
Hrášková polévka s mátou
30 dk