
Zařízení & příslušenství
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
Příprava 10min
Celkový 25min
2 porce
Suroviny
-
čerstvého zázvoru oloupaného1 - 2 centimetry
-
pomerančová kůra, strouhaná z ½ pomeranče
-
cibule napůl50 gramů
-
dýně oloupané, na kousky (3-4 cm)150 gramů
-
mrkve oloupané, na kousky (3-4 cm)150 gramů
-
másla20 gramů
-
soli podle chuti1 - 2 špetky
-
mletého černého pepře podle chuti1 - 2 špetky
-
vody80 gramů
-
kuřecí dochucovací pasty½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
136 kcal /
572 kJ
Protein
2.5 g
Tuk
7.5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Ty a já
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15min
Treska na thajský způsob
2hod. 40min
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35min
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
Žádné hodnocení
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1hod.
Bramborovo - zeleninové pyré
40min
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Dýňové kroupoto s parmazánem
1hod. 30min
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1hod. 25min