Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 centimetry čerstvého zázvoru, oloupaného
- pomerančová kůra, strouhaná, z ½ pomeranče
- 50 gramů cibule, napůl
- 150 gramů dýně, oloupané, na kousky (3-4 cm)
- 150 gramů mrkve, oloupané, na kousky (3-4 cm)
- 20 gramů másla
- 1 - 2 špetky soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 80 gramů vody
-
½
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
nebo ½ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 572 kJ / 136 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2h 30min
Ledový salát s hovězím masem
35 min
Makové houstičky s chorizem
2h 30min
Sezamové pesto
10 min
Karobovo-švestková pomazánka
30 min
Bylinkové palačinky s chřestem a paprikovo-kaparovou omáčkou
35 min
Džem z rebarbory a jahod
30 min
Polévka oranžová z dýně
35 min
Kokosovo-limetková rýže s karamelizovaným ananasem
45 min
Bramborovo - zeleninové pyré
40min
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35 min
Dýňová polévka
45 min