Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g Dinkelmehl Type 630
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Buttermilch
- 30 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Brötchen
1 Std. 40 Min
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Kartoffelbrot
1h 50 min.
Dinkelkruste
2u. 20min
Joghurtkruste
3 Std.
Dunkles Landbrot
3 Std.
Bierbrot
2h
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Joghurtbrot
2h
Buttermilch-Kartoffel-Brot (Zwirbelbrot)
1h
Roggen-Malzbier-Brot
2u. 20min