Zařízení & příslušenství
Landbrot Backhausart
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
35 Scheiben
Suroviny
-
Wasser450 g
-
1 ½ Pck. TrockenhefeHefe (30 g)¾ Würfel
-
50 g Saure Sahne, oder JoghurtButtermilch50 g
-
Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bemehlen650 g
-
Roggenmehl Type 1150100 g
-
Salz2 TL
-
Backmalz (volitelně)1 TL
-
Balsamico, dunkel1 EL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
3 g
Kalorie
320 kJ /
76 kcal
Tuk
0 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Backt mehr Brot!
12 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Bierbrot
2hod.
Dunkles Landbrot
3hod.
Joghurtbrot
2hod.
Weizen-Buttermilch-Brot
12hod.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min.
Fitnessbrot
1hod. 45min.
Buttermilch-Kartoffel-Brot (Zwirbelbrot)
1hod.
Roggenmischbrot
1hod. 15min.
Kartoffelbrot
1hod. 50min.
Graubrot
2hod.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3hod.
Roggen-Malzbier-Brot
2hod. 20min.