
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Wasser
-
¾
Würfel Hefe (30 g)
nebo 1 ½ Pck. Trockenhefe -
50
g Buttermilch
nebo 50 g Saure Sahne oder Joghurt - 650 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- 2 TL Salz
- 1 TL Backmalz (volitelně)
- 1 EL Balsamico, dunkel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 76 kcal / 320 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 15 g