Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 - 2 ½ TL Salz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 50 g Sonnenblumenöl
- 250 g Milch
- 200 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 546 kJ / 130 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Italienisches Weißbrot
1 Std. 10 Min
Brötchen
1 Std. 40 Min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Joghurtbrot
2 Std.
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Graubrot
2 Std.
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Kartoffelbrot
1 Std. 50 Min
Schwarzbrot
3 Std.
Softes Sandwichbrot
3 Std. 30 Min