Zařízení & příslušenství
Dinkel-Roggen-Landbrot
Příprava 25min.
Celkový 3hod.
15 Scheiben
Suroviny
-
Buttermilch500 g
-
Wasser50 g
-
Honig1 TL
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Roggenmehl Type 1150250 g
-
Dinkel-Vollkornmehl150 g
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten300 g
-
Salz3 TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Sodík
19 mg
Protein
7 g
Kalorie
739 kJ /
177 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rock deinen Ofen!
24 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Dunkles Landbrot
3hod.
Landbrot Backhausart
1hod. 40min.
Weizen-Buttermilch-Brot
12hod.
Doppelbocker aus dem Topf
3hod.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7hod.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1hod. 30min.
Weltmeisterbrot
5hod.
Dinkel-Malz-Brot
1hod. 40min.
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3hod.
Graubrot
2hod.
Dinkelkruste
2hod. 20min.
Roggen-Malzbier-Brot
2hod. 20min.