Dinkel-Roggen-Landbrot

Dinkel-Roggen-Landbrot

4.8 1.4K hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 3hod.
15 Scheiben

Suroviny

  • Buttermilch
    500 g
  • Wasser
    50 g
  • Honig
    1 TL
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Roggenmehl Type 1150
    250 g
  • Dinkel-Vollkornmehl
    150 g
  • Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Salz
    3 TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Sodík 19 mg
Protein 7 g
Kalorie 739 kJ / 177 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...