Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Buttermilch
- 50 g Wasser
- 1 TL Honig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 250 g Roggenmehl Type 1150
- 150 g Dinkel-Vollkornmehl
- 300 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 739 kJ / 177 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 19 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Hafer-Kartoffel-Brot
2h 30 min
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Weltmeisterbrot
5h
Dinkelkruste
2h 20 min
Joghurtkruste
3 Std.
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Graubrot
2h
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3 Std.
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20 min