Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g fresh baby spinach
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 70 g red onions, quartered
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained, halved
- 2 tins lentils, rinsed, drained (2 x 400 g)
- 150 - 250 g water
- 500 g pork fillet, trimmed, sliced 1 cm
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning pork
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning pork
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1547 kJ / 370 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 18.9 g
Alternativní recepty
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken Tagine
25 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min