Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g fresh baby spinach
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 70 g red onions, quartered
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained, halved
- 2 tins lentils, rinsed, drained (2 x 400 g)
- 150 - 250 g water
- 500 g pork fillet, trimmed, sliced 1 cm
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning pork
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning pork
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1547 kJ / 370 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 18.9 g
Alternativní recepty
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Seafood Risotto
40 Min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min