Zařízení & příslušenství
Pork with Spinach Lentils
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
fresh baby spinach200 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
red onions quartered70 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, halved70 g
-
lentils rinsed, drained (2 x 400 g)2 tins
-
water150 - 250 g
-
pork fillet trimmed, sliced 1 cm500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning pork½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning pork¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
35.2 g
Kalorie
1547 kJ /
370 kcal
Tuk
18.9 g
Sacharidy
14.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
More Midweek Meals
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Greek Style Pork Stew
30min.
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min.
Chicken and Chickpea Tagine
1hod. 20min.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min.
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min.
Tomato and Basil Chicken Stew
35min.
Chicken chorizo and chickpea stew
40min.
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45min.
Healthy Greek Turkey Burgers
40min.
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min.
One-pot Moussaka
30min.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min.