Zařízení & příslušenství
Pork with Spinach Lentils
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
fresh baby spinach200 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
red onions quartered70 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, halved70 g
-
lentils rinsed, drained (2 x 400 g)2 tins
-
water150 - 250 g
-
pork fillet trimmed, sliced 1 cm500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning pork½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning pork¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
35.2 g
Kalorie
1547 kJ /
370 kcal
Tuk
18.9 g
Sacharidy
14.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
More Midweek Meals
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Basque Chicken
1hod. 10min.
Veracruz Fish
30min.
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min.
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min.
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min.
Christmas Baked Cod (Portugal)
1hod. 15min.
Sautéed Pork with Cider
55min.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1hod.
Orzo with Salmon and Spinach
40min.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min.
One-pot Moussaka
30min.