Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g fresh baby spinach
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 70 g red onions, quartered
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained, halved
- 2 tins lentils, rinsed, drained (2 x 400 g)
- 150 - 250 g water
- 500 g pork fillet, trimmed, sliced 1 cm
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning pork
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning pork
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1547 kJ / 370 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 18.9 g
Alternativní recepty
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
One-pot Moussaka
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Lentil and Pancetta Stew
1h
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min