
Zařízení & příslušenství
Pork with Spinach Lentils
Příprava 10min
Celkový 20min
4 portions
Suroviny
-
fresh baby spinach200 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
red onions quartered70 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, halved70 g
-
lentils rinsed, drained (2 x 400 g)2 tins
-
water150 - 250 g
-
pork fillet trimmed, sliced 1 cm500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning pork½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning pork¼ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
370 kcal /
1547 kJ
Protein
35.2 g
Tuk
18.9 g
Sacharidy
14.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

More Midweek Meals
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko