Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
- bread, toasted, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 427 mg
Alternativní recepty
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Lentil and Bacon Soup
8h 55 min
Danish Split Pea Soup
1h
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Versatile Chunky Soup
50min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Tuscan Bean Soup
50min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min