Zařízení & příslušenství
Italian Ditalini Vegetable Soup
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
celery stalks120 g
-
white cabbage thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder150 g
-
carrot120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder100 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tomato passata150 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chilli powder (volitelně) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
-
dried ditalini pasta80 g
-
extra virgin olive oil for drizzling1 Tbsp
-
fresh parsley leaves finely sliced1 Tbsp
-
bread toasted, for serving
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
427 mg
Protein
10 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix® Cutter
27 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1hod.
Shiitake Teriyaki Dippers
45min.
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1hod. 15min.
Grisons Barley Soup
55min.
Colourful Tuna Rice Salad
40min.
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min.
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1hod. 15min.
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1hod.
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min.
Spring Garden Minestrone Soup
50min.
Chilli Con Carne
35min.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min.