Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
- bread, toasted, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 427 mg
Alternativní recepty
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 Min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min