Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa

Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa

4.2 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • white fish fillets boneless (approx. 200 g each)
    4
  • lime juice
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    2 ½ tsp
  • macadamia nuts
    10 g
    almonds
  • fresh lemon grass cut in 1 cm pieces
    10 g
    fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • fresh makrut lime leaf (volitelně) thinly sliced
    1
  • shallot halved
    50 g
  • ground turmeric
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • garlic cloves
    2
  • water
    1000 g
  • basmati rice, white
    200 g
  • cherry tomatoes
    300 g
  • fresh coriander leaves
    5 g
  • red chilli (volitelně) deseeded, cut in pieces
    1
  • lime cut in wedges
    1
  • fresh coriander leaves for garnishing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1557.9 mg
Protein 37.3 g
Kalorie 1912.4 kJ / 457.1 kcal
Tuk 12.7 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 49.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...