Kompatibilní verze
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Parmesan Courgettes
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g white bread, cut in pieces
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt
- 500 g courgettes, cut in batons (5 cm x 1 cm)
Mayonnaise
- 150 g sunflower oil
- 1 medium egg
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
Salmon Burgers
- 60 g shallots, halved
- 5 g fresh dill leaves
- 1 Tbsp fresh tarragon, cut in pieces
- 400 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces
- 80 g frozen green peas
- 1 Tbsp grated lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
Serving
- 2 Tbsp olive oil
- 4 burger buns
- 160 g cherry tomatoes, halved
- 8 green lettuce leaves, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4110 kJ / 982 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 68 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min