Kompatibilní verze
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley, cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing
- 25 g olive oil
- 800 g tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g boiling water
- 300 g couscous
- ¼ tsp ground cinnamon
- 600 - 700 g fish, skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)
- 2 Tbsp flaked almonds, toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2440 kJ / 580 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 15.3 g
Alternativní recepty
Prawn Saganaki
35 Min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Salmon and Potato Bake with Dill
1小时 15 分钟
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Hake and Prawn Burger
15min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Sardine and Pea Pilaf
40min