Kompatibilní verze
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley, cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing
- 25 g olive oil
- 800 g tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g boiling water
- 300 g couscous
- ¼ tsp ground cinnamon
- 600 - 700 g fish, skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)
- 2 Tbsp flaked almonds, toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2440 kJ / 580 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 15.3 g
Alternativní recepty
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Pork with Spinach Lentils
20min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Lentil and Pancetta Stew
1h
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Goat's Cheese Pie
1h 10 min
Tomato and Haddock Rice
50 min