Kompatibilní verze
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley, cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing
- 25 g olive oil
- 800 g tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g boiling water
- 300 g couscous
- ¼ tsp ground cinnamon
- 600 - 700 g fish, skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)
- 2 Tbsp flaked almonds, toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2440 kJ / 580 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 15.3 g
Alternativní recepty
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Tomato and Haddock Rice
50min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min