Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 2 polévkové lžíce soli
- 600 gramů brambor, neoloupaných, střední velikosti
Nádivka
- 200 gramů červené cibule, na kousky
- 20 gramů olivového oleje, plus na vymazání plechu
- 35 gramů hnědého cukru
- 30 gramů červeného vína, suchého
- 300 gramů prejtu
Koláčky
- 1 vrchovatá čajová lžička bramborového škrobu
- 140 gramů hladké mouky, plus na pomoučení válu a rukou
- 2 vejce
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1518 kJ / 362 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 55.7 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Portugalská zelená vejce
Žádné hodnocení
Datlovo-jablečný koláč bez lepku
Žádné hodnocení
Valentýnské makronky
Žádné hodnocení
Vepřové závitky s rýží
55 Min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Žádné hodnocení
Čokoládovo-karamelový řez
4h 30min
Cukroví s rybízovým puntíkem
1h 40min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Žádné hodnocení
Oříšková fantazie
1 Std. 35 Min
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Puding v páře s malinovým džemem
55 Min