Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de almejas frescas
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 25 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) (aclarados y escurridos)
- 250 g de caldo de pescado
- 1 hoja de laurel seca
- ½ pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1387 kJ / 331 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 23.7 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1280.9 mg
Alternativní recepty
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Patatas guisadas con calamares
40min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Bacalao con langostinos
1h
Sopa de chirlas
1 Std. 45 Min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Arroz caldoso para dos
1 Std. 10 Min
Alubias con gambas
20min
Patatas guisadas con gambones
1h
Fabes con almejas
30min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min