Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de almejas frescas
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 25 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) (aclarados y escurridos)
- 250 g de caldo de pescado
- 1 hoja de laurel seca
- ½ pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1387 kJ / 331 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 23.7 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1280.9 mg
Alternativní recepty
Patatas guisadas con gambones
1h
Patatas guisadas con calamares
40min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Lentejas con calamares
2u. 50min
Alubias con gambas
20 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Fabes con pulpo
45min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Fabes con almejas
30min
Arroz caldoso para dos
1hod. 10min
Arroz con rape y gambas
30min
Arroz con sepia y cigalas
1h