
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de tomates maduros cortados por la mitad
- 100 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 2 cucharadas de tomate concentrado
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 80 g de pimiento rojo en conserva cortado en tiras (1 lata pequeña)
- 500 g de bonito fresco y limpio (cortado en trozos de aprox. 4x4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 399 kcal / 1672 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Rollo de bonito
1hod. 10min
Calamares en su tinta
1hod. 5min
Marmitako para dos
30min
Bonito encebollado (Cantabria)
1hod. 10min
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1hod. 5min
Bacalao fresco con ajada
30min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Marmitako
40min