Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de tomates maduros cortados por la mitad
- 100 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 2 cucharadas de tomate concentrado
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 80 g de pimiento rojo en conserva cortado en tiras (1 lata pequeña)
- 500 g de bonito fresco y limpio (cortado en trozos de aprox. 4x4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1672 kJ / 399 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Marmitako para dos
30min
Truchas en escabeche
12 godz. 30 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Calamares en su tinta
1h 5min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Rollo de bonito
1 godz. 10 min
Bonito en escabeche
24hod. 25min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min
Marmitako
40min