Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de tomates maduros cortados por la mitad
- 100 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 2 cucharadas de tomate concentrado
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 80 g de pimiento rojo en conserva cortado en tiras (1 lata pequeña)
- 500 g de bonito fresco y limpio (cortado en trozos de aprox. 4x4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1672 kJ / 399 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Rollo de bonito
1h 10min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 Min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Marmitako
40min