Fideuá negra de calamares

Fideuá negra de calamares

4.5 212 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 raciones

Suroviny

  • 150 g de cebolla cortada en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 100 g de tomate triturado en conserva
  • 500 g de calamar fresco en trozos
  • 100 g de brandy
    100 g de vino blanco
  • 3 bolsas de tinta de calamar disueltas en un poco de agua
  • 640 g de caldo de pescado
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 320 g de fideos de fideuá

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 28.3 g
Kalorie 2074 kJ / 496 kcal
Tuk 15.12 g
Vláknina 4.85 g
Sacharidy 61.72 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...