Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 500 g de calamares frescos en trozos
-
100
g de brandy
nebo 100 g de vino blanco - 3 bolsas de tinta de calamar disueltas en un poco de agua
- 640 g de caldo de pescado
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 320 g de fideos de fideuá
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2074 kJ / 496 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 61.72 g
- Tuk
- 15.12 g
- Vláknina
- 4.85 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fideuá de pulpo estofado
1 Std.
Arroz con pulpo
45 min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40 min
Tallarines en negro con sepia
30 min
Arroz con rape y gambas
30 min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1 Std. 15 Min
Arroz con calamares en su tinta
30 min
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35 min
Arroz negro cremoso con calamares
40 min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 Std. 20 Min