Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 500 g de calamares frescos en trozos
-
100
g de brandy
nebo 100 g de vino blanco - 3 bolsas de tinta de calamar disueltas en un poco de agua
- 640 g de caldo de pescado
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 320 g de fideos de fideuá
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2074 kJ / 496 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 61.72 g
- Tuk
- 15.12 g
- Vláknina
- 4.85 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tallarines en negro con sepia
30 min
Calamares encebollados
1h
Fideuá de carrilleras y langostinos
1h 15min
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20 min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40 Min
Arroz negro cremoso con calamares
40 Min
Fideuá de mariscos
45 min
Fideuá con pollo y langostinos
30 min
Arroz con calamares en su tinta
30 min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20 min