Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 25 g de almendras crudas sin piel
- 25 g de pan duro
- 40 g de tomate pelado
- 300 g de agua
- 100 g de vino blanco
-
100
g de chirivías en trozos
nebo 100 g de zanahoria en trozos - 250 g de calabaza pelada, en trozos
- 1 cabeza de ajos
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cucharadita de colorante amarillo
- 1 pellizco de sal
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 750 g de sepia en trozos de 2 cm
- 350 g de patatas chascadas, en trozos de 2 cm
- 400 g de garbanzos cocidos (aclarados y escurridos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2361 kJ / 564 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 541.8 mg
Alternativní recepty
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Potaje de vigilia
30min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Patatas guisadas con calamares
40min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Alubias con gambas
20 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Guiso de sepia con patatas
1h
Guiso de sepia con patatas
1h
Garbanzos con almejas para dos
50min
Guiso de pez espada con patatas.
35 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min