Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 75 g de zanahoria en trozos
- 75 g de pimiento verde en trozos
- 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 50 g de vino blanco
- 700 g de pechuga de pavo sin piel (en dados de 2 cm) salpimentada
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de concentrado de caldo de carne (Bovril®)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 850 g de agua
- 300 g de fideos de fideuá
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1623 kJ / 388 kcal
- Protein
- 32.72 g
- Sacharidy
- 39.98 g
- Tuk
- 10.82 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cazuela de patatas con pollo
45min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
35 Min
Fideuá de verduras
40min
Arroz amarillo con pollo
40min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Fideuá con carne
30min
Fideuá con carne (HESTAN CUE)
30min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 min
Albóndigas con arroz de tomate (Soutzoukakia)
1h
Arroz a lo pobre
40min
Fideuá con pollo y langostinos
30min